Trenger du hjelp med din Magento nettbutikk?

Magento support

Magento er en populær nettbutikk plattform, men kan være utfordrende å sette opp og få det til å fungere optimalt. WebNO kjenner Magento godt etter mange års erfaring og kan hjelpe deg med å sette opp, og eventuelt drifte din nettbutikk på Magento plattformen.

Feilsøking og retting

Er du i ferd med å sette opp en Magento-nettbutikk, eller har du allerede en nettbutikk som kjører på Magento-plattformen? WebNO tilbyr feilsøking og feilretting dersom du skulle møte på problemer underveis. Etter mange års erfaring med nettbutikkløsningen kjenner vi plattformen veldig godt og er klare for å yte rask support og feilretting til alle Magento nettbutikkeiere ved behov.

Oppdatering til nye versjoner

Har du en Magento-nettbutikk som trenger en oppdatering til en nyere versjon, men sliter med å få til oppdateringene selv? Magento kan være ganske overveldende å utføre oppdateringer på dersom du ikke kjenner systemet fra før, eller ikke er vant til å jobbe i kommandolinjeverktøyet til serveren din. Dette er rutine for oss! Vi sørger for backup av systemene før oppdatering og tester at nettbutikken fungerer som den skal etter oppdateringen er fullført slik at du kan fokusere på det du kan, drive bedriften din!

Skreddersy design og løsninger

Magento er et av de mest brukte nettbutikksystemene i dag med over 250.000 nettbutikker verden over, og det er ikke uten grunn. Systemet er både fleksibelt og brukervennlig, noe som gjør det ideelt for både små, mellomstore og store bedrifter.  Hos WebNO har vi lang erfaring med Magento, og vi kan tilpasse design og løsninger slik at de passer perfekt til dine behov. Ta gjerne kontakt.

Installere moduler eller design pakker

En av de største fordelene med Magento er at det er en svært fleksibel plattform. Dette betyr at du kan installere tilleggsmoduler og designpakker for å tilpasse nettbutikken din etter dine behov.

Det finnes et bredt utvalg av tredjepartsleverandører som tilbyr kvalitetsmoduler. Når du velger å installere moduler fra tredjeparter, må du være påpasselig med å sørge for at de er pålitelige, og at de passer sammen med den aktuelle versjonen av Magento-plattformen din. Vi kjenner markedet for Magento moduler og kan gjerne veilede i valg av leverandør og installere disse for deg.

Nettbutikkdesign er også veldig viktig, og det er viktig å velge et profesjonelt design som vil gi brukerne en positiv opplevelse. Det finnes et enormt utvalg av Magento design pakker du kan kjøpe, slik at du kan skreddersy din nettbutikk akkurat slik du ønsker det. Trenger du hjelp til installasjon av design? Ta kontakt med oss i dag.

Optimalisere for raskere sider

Raskere nettsider er viktig for å gi brukerne en god opplevelse, og det er spesielt viktig for nettbutikker. Magento har mange innebygde verktøy som kan hjelpe deg med å optimalisere ytelsen til din nettbutikk, slik at sider vises raskere. Her er noen tips om hvordan du kan få raskere sider med Magento:

1. Installer den nyeste versjonen av Magento. Denne inneholder alltid forbedringer i ytelse og stabilitet.

2. Bruk caching-verktøyene som kan redusere belastningen på serveren din og gi raskere sider. 

3. Minimer størrelsen på bildene dine. Større bilder tar lengre tid å laste. 

Syns du fortsatt ikke Magento nettbutikken din laster fort nok? La oss ta en gjennomgang for å se om vi kan hjelpe!

Hjelp til oppsett av ny Magento nettbutikk

Har du nettopp opprettet en ny Magento nettbutikk, eller vurderer å gjøre det? Dette er en flott idé! Magento er et svært brukervennlig og kraftig nettbutikksystem som passer perfekt for både små, mellomstore og store bedrifter. Men det kan være litt overveldende å sette opp en nettbutikk fra scratch, spesielt hvis du ikke har mye erfaring med dette. Vi kan hjelpe deg med både oppsett av Magento, samt med videre drift og hosting om du ønsker dette.

Kontakt oss for en hyggelig Magento nettbutikk prat

Har du noen spørsmål eller trenger hjelp med din Magento nettbutikk? Ikke nøl med å kontakte oss! Vi har lang erfaring med Magento og vi er alltid klare for å hjelpe deg med båre stort å smått.

Du kan enten sende oss en mail på hei@webno.no eller fylle ut kontaktskjemaet under, så svarer vi deg innen 24 timer.