Masse rediger og kopier produkter i kategorier

I denne opplæringsvideoen vil vi gå gjennom trinnene for å masse redigere hvilke produkter som ligger i kategoriene i Magento 2 slik at du enkelt kan flytte produkter mellom kategoriene og opprette nye kategorier med eksisterende produkter.

Se vår opplæringsvideo om redigering av kategorier i Magento 2 her:

Inngående guide til masse-medigering og flytting av produkter i kategorier i Magento 2

Denne opplæringsvideoen gir en grundig gjennomgang av hvordan du kan håndtere produktkategorier i Magento 2. Denne veiledningen er spesielt nyttig for å forbedre produktorganisering og katalogadministrasjon i din nettbutikk.


1. Forberede arbeidsområdet for masse-redigering

  • Åpne to nettleservinduer side om side, noe som er spesielt nyttig hvis du bruker to skjermer. Dette gir deg en bedre oversikt og letter arbeidsflyten.
  • I begge vinduene, naviger til ‘Katalog’ og deretter ‘Kategorier’ i Magento 2. Dette lar deg ha en kategorioversikt i det ene vinduet og detaljert produktinformasjon i det andre.


2. Opprette og administrere underkategorier

  • I ett av vinduene, opprett en ny underkategori under en eksisterende hovedkategori. Dette kan være nyttig når du ønsker å introdusere nye produktlinjer eller organisere produkter mer detaljert.
  • Velg en hovedkategori og legg til den nye underkategorien ved å følge Magento 2s brukergrensesnitt.


3. Velge og flytte produkter mellom kategorier

  • Finn kategorien med produktene du ønsker å flytte. Her kan du se en liste over alle produkter i den valgte kategorien.
  • Noter produkt-ID-ene eller andre identifikatorer for de produktene du ønsker å flytte. Dette gjør det lettere å søke etter dem i neste trinn.


4. Tilordne produkter til en ny kategori

  • Gå tilbake til vinduet med den nye underkategorien. Bruk søkefunksjonen til å finne og legge til produktene basert på de noterte ID-ene eller identifikatorene.
  • Dette trinnet krever presisjon for å sikre at riktige produkter blir flyttet til den nye kategorien.


5. Lagre endringer og oppdatere katalogen

  • Etter å ha valgt og lagt til alle ønskede produkter i den nye kategorien, er det viktig å lagre endringene.
  • Dette sikrer at produktene blir korrekt flyttet og at den nye kategorien vises med de oppdaterte produktene i din nettbutikk.


Konklusjon

Ved å følge disse stegene kan du effektivt organisere og administrere produktkatalogen i Magento 2. Dette vil ikke bare forbedre brukeropplevelsen i din nettbutikk, men også gi deg større kontroll og fleksibilitet i produktadministrasjonen. Denne tilnærmingen lar deg også raskt tilpasse deg til endringer i markedet eller kundepreferanser.