Hvem er WebNO

Visjonen bak WebNO er at leveransen av nettbutikker og nettsider skal være enkel å forstå for deg som kunde. Gjennomføringen av prosjektet skal være effektiv og du som kunde skal føle at prisen du betaler er riktig.

WebNO drives av grunnlegger Robert Kristoffersen, som selv har drevet nettbutikk i over 15 år.

Som eier av egen nettbutikk, meldte interessen for webutvikling sitt innpass tidlig. Det var ofte både kostbart og tidkrevende å finne riktig hjelp til oppgraderinger av nettbutikken, og i takt med interessen for webutvikling ble løsningen en bratt læringskurve både innen design, feilsøking og løsningsutvikling av egen nettside. Etter hvert ble også flere nettbutikker opprettet.

Robert brant lenge inne med ønsket om å kunne hjelpe andre bedrifter med det samme, og drømmen var å kunne leve av webutvikling på heltid. Å kunne tilby andre bedrifter en løsning på det han selv savnet fra kundesiden – nemlig enkle, prisfornuftige og raske løsninger på alt fra hverdagsproblemer i nettbutikken og utvikling av sider som er moderne, kostnadseffektive og enkle i bruk for små og mellomstore bedrifter.

Og dermed så WebNO dagens lys i 2020 – en rask og enkel vei på nett!

Selvlært er vel-lært sies det, men innen webdesign og utvikling er det spesielt viktig å holde seg oppdatert på mulighetene som ligger der ute. Derfor ble Robert våren 2022 sertifisert som Frontend Developer og formaliserte kunnskapen sin i utdannelsen via den norskutviklede opplæringsplattformen Scrimba. Robert har også styrket denne kunnskapen ved å fullføre flere verdifulle kurs via CodeCademy og Solo Learn.

Nå er mulighetene større enn noen gang, og WebNO er klar for å hjelpe din bedrift med akkurat det du har behov for.

Ta gjerne kontakt, så kan vi sammen se på en løsning som kan fungere for deg.

Portrett foto av Robert Kristoffersen
5/5

5/5

5/5

5/5