Trenger din bedrift ny nettside?

Nettsider

En nettside er et viktig verktøy for alle bedrifter, uansett størrelse. For å nå ut til flest mulig kunder og potensielle kunder, må man være tilgjengelig på nett. I dag er det nesten uaktuelt å ikke ha en nettside, og de aller fleste bedrifter har allerede en nettside. Men hva gjør du hvis din bedrift ikke har en nettside? Eller hvis du er usikker på om din eksisterende nettside er god nok?

Det finnes mange grunner til å investere i en god nettside. For det første vil det gi bedriften din et profesjonelt image. Dessuten kan en god nettside være med å øke salget, ved at flere kunder blir kjent med bedriften din.

Viktig førsteinntrykk

Nettstedet ditt er ofte første møteplass mellom deg og potensielle kunder. I en travel hverdag er det viktig å fange interessen til besøkende på nett med en ryddig og profesjonell nettside. En god nettside er oversiktlig, enkel å navigere i og visuelt tiltalende. Husk at førsteinntrykket teller!

Like bra på mobil som på deksktop

Når det kommer til nettsider, er det viktig at de fungerer like bra på mobilen som på desktop. I dag bruker de fleste mennesker nettet via mobilen, så det er viktig at nettsidene er tilpasset denne bruken. Dersom nettsidene dine ikke fungerer optimalt på mobil, kan dette føre til at kundene dine går videre til konkurrentene.

Derfor er det viktig at du tar hensyn til mobilbrukeren når du lager eller oppdaterer din bedrifts nettside. Vi tester alltid sidene på en rekke forskjellige enheter før publisering, slik at du kan være sikker på at de virker som de skal.

Enkel, rask og forståelig prosess

Bedrifter trenger ofte å oppdatere og forbedre sine nettsteder, og dette kan være en kostbar og tidkrevende prosess. Derfor har vi laget en enkel, rask og forståelig prosess for å gjøre dette på en effektiv måte.

FØRSTE KONTAKT

Hva er behovet?

Vi starter opp med å avdekke behovet bak din nye nettside. Får informasjon om hva som er viktig å fremme på din nye nettside og informasjon om bedriften. Har du en eksisterende nettside som skal oppgraderes vil vi systematisk gå gjennom innholdet.

FØRSTE KONTAKT

TILBUD

Pristilbudet

Nå dine behov er avdekket vil vi sette opp et skriftlig tilbud til deg med alle detaljene.

TILBUD

AVTALE

Gjennomgang av tilbudet

Vi avklarer eventuelle ting du lurer på i tilbudet og endrer tilbudet dersom det er behov for det. Når vi er enig og du aksepterer innholdet i tilbudet går vi videre med jobben.

AVTALE

UTKAST

Vi setter opp et forslag

I første omgang setter vi opp et forslag til nettside der vi har brukt din informasjon, din logo og eventuelt dine farger.

UTKAST

GJENNOMGANG

Du går over forslaget

På dette stadiet går du gjennom innhold og design på forslaget vi har satt opp og gir oss din tilbakemelding, vi endrer det du måtte ønske.

GJENNOMGANG

PUBLISERING

Når du er helt fornøyd

Når du er helt fornøyd med innhold og design går vi videre å publiserer nettsiden på ditt domene. Har du ikke domene fra før kan vi fikse dette for deg!

PUBLISERING

Sikkerhet er alltid prioritert

Det er viktig at bedrifter tar sikkerhet på nettet på alvor. En god nettside er en som er trygg og sikker å bruke for både besøkende og eiere. Det finnes mange trusler på nettet, så det er viktig å ha et godt sikkerhetssystem på plass. Sikkerhet bør alltid være en prioritet når det gjelder nettsider.

Alltid pristilbud før oppstart

En nettside er en viktig del av markedsføringen for enhver bedrift, uansett størrelse. Det er her kundene dine får et førsteinntrykk av bedriften din, og det er her du kan vise frem det som gjør akkurat din bedrift unik. Vi leverer alltid et detaljert pristilbud før oppstart med din nye nettside slik at du kan være trygg på hva du kan forvente å få levert, og hva det vil koste deg eller din bedrift.

Valgfri hosting og vedlikeholdsavtale

Bedrifter som ønsker å investere i en ny nettside bør vurdere å velge en hosting- og vedlikeholdsavtale. For å få mest mulig ut av sin investering, er det viktig at siden blir fulgt opp teknisk og innholdsmessig. I tillegg bør man være klar over at det er viktig å ha en backup-plan dersom nettsiden skulle gå ned, det har vi dersom du velger å abonnere på en hosting og vedlikeholdsavtale hos. Du slipper å tenke på det tekniske og heller fokusere på å drive din bedrift.

Raske svar fra support

Har du spørsmål eller trenger hjelp til noe, så er det alltid hyggelig å få raske svar fra support. Uansett hvilket problem du har, så er det alltid godt å vite at det finnes noen som kan hjelpe deg. Hos oss får du alltid raske svar fra support.

Kontakt oss for en hyggelig web prat

Har din bedrift en nettside som ikke fungerer optimalt? Kanskje trenger den en liten oppfriskning, eller kanskje du trenger helt ny nettside? Uansett hva du trenger, så ta kontakt med oss for en hyggelig web prat. Vi kan hjelpe deg med å finne ut hva som er best for din bedrift, og sette deg i gang med å lage en fantastisk nettside.

Du kan enten sende oss en mail på hei@webno.no eller fylle ut kontaktskjemaet under, så svarer vi deg innen 24 timer.