Skal du starte nettbutikk?

Nettbutikk

Enten du driver en fysisk butikk og vil drive netthandel i tillegg, eller skal starte som en ren nettbutikk, er det viktig å bygge på en robust plattform som kan skaleres over tid. Alt for mange bedrifter bruker mye tid og energi på å bygge på låste plattformer som enten er gratis eller rimelige å lansere, men finner senere ut at dette systemet ikke er godt nok når virksomheten deres vokser. Vi bygger alle våre e-handels sider på Magento, som er skalerbar fra små butikker til verdensomspennende internasjonale butikker. Og best av alt, det kan bygges ut med funksjonalitet over tid. Ikke overinvester i en gjennomsnittlig nettbutikk løsning fra starten av; velg en som kan vokse med deg!

Viktig førsteinntrykk

Nettbutikken ditt er ofte det første møteplassen mellom deg og potensielle kunder i en hektisk hverdag. Det er viktig å raskt vinne interessen til besøkende på nett med en tiltalende og profesjonell nettbutikk. En god nettbutikk er oversiktlig, lett å navigere i og visuelt tiltalende. Husk at førsteinntrykket teller!

Like bra på mobil og nettbrett som på deksktop

Når det kommer til nettbutikker, er det viktig at de fungerer like bra på mobilen og nettbrett som på desktop. I dag bruker de fleste kunder nettet via mobilen, så det er viktig at nettbutikken er tilpasset denne bruken. Dersom nettbutikken din ikke fungerer optimalt på mobil, kan dette føre til at kundene dine raskt går videre til konkurrentene.

Derfor er det viktig at du tar hensyn til mobilbrukeren når du skal velge en nettbutikk løsning. Vi tester alltid sidene på en rekke forskjellige enheter før publisering, slik at du kan være sikker på at de virker som de skal.

Enkel, rask og forståelig prosess

Er du interessert i å starte en nettbutikk, men vet ikke helt hvordan du skal gå frem? Da har vi en enkel, rask og forståelig prosess for deg.

FØRSTE KONTAKT

Hva er behovet?

Vi starter opp med å avdekke behovet bak din nye nettbutikk. Får informasjon om hva du skal selge og informasjon om bedriften. Har du en eksisterende nettbutikk som skal oppgraderes vil vi systematisk gå gjennom innholdet.

FØRSTE KONTAKT

TILBUD

Pristilbudet

Nå dine behov er avdekket vil vi sette opp et skriftlig tilbud til deg med alle detaljene.

TILBUD

AVTALE

Gjennomgang av tilbudet

Vi avklarer eventuelle ting du lurer på i tilbudet og endrer tilbudet dersom det er behov for det. Når vi er enig og du aksepterer innholdet i tilbudet går vi videre med jobben.

AVTALE

UTKAST

Vi setter opp et forslag

I første omgang setter vi opp et forslag til nettbutikk der vi har brukt din informasjon, din logo og eventuelt dine farger, samt lagt inn noen testprodukter.

UTKAST

GJENNOMGANG

Du går over forslaget

På dette stadiet går du gjennom innhold og design på forslaget vi har satt opp og gir oss din tilbakemelding, vi endrer det du måtte ønske.

GJENNOMGANG

PUBLISERING

Når du er helt fornøyd

Når du er helt fornøyd med innhold og design går vi videre å publiserer nettsiden på ditt domene. Har du ikke domene fra før kan vi fikse dette for deg!

PUBLISERING

Sikkerhet er alltid prioritert

Det er viktig at bedrifter tar sikkerhet på nettet på alvor, spesielt om du skal drive nettbutikk! En god nettbutikk er en som er trygg og sikker å bruke for både besøkende og eiere. Det finnes mange trusler på nettet og en nettbutikk inneholder mye data på kunder og om bedriften, så det er veldig viktig å ha et godt sikkerhetssystem på plass. Sikkerhet har alltid topp prioritet i våre nettbutikker.

Alltid pristilbud før oppstart

Vi leverer alltid et detaljert pristilbud før oppstart med din nye nettbutikk, som inkluderer en fullstendig oversikt over hva du kan forvente å få levert. Dette gjør at du kan føle deg trygg på hva slags resultater du kan forvente, og hva det vil koste deg eller din bedrift. Vi vil alltid jobbe hardt for å sikre at du er fornøyd med sluttresultatet, og at du får mest mulig igjen for pengene dine.

Valgfri hosting og vedlikeholdsavtale

Hvis du vurderer å investere i en ny nettbutikk, bør du vurdere å abonnere på en hosting- og vedlikeholdsavtale. For å få mest mulig ut av investeringen din er det viktig at siden følges opp både teknisk og innholdsmessig. I tillegg bør du være klar over at det er viktig å ha en backup-plan på plass dersom nettbutikken går ned. Dette er tilfellet hvis du velger å abonnere på hosting- og vedlikeholdsavtale hos oss. Du slipper å bekymre deg for det tekniske, og i stedet fokusere på å drive virksomheten din.

Raske og forståelige svar fra support

Har du spørsmål eller trenger hjelp til noe, så er det alltid hyggelig å få raske svar fra support. Uansett hvilket problem du har, så er vi klare til å hjelpe deg raskt og på en måte som er enkel å forstå.

Kontakt oss for en hyggelig nettbutikk prat

Har din bedrift en utdatert nettbutikk? Kanskje trenger den en liten oppfriskning, eller kanskje dere har behov for en helt ny nettbutikk? Uansett hva du trenger, så ta kontakt med oss for en hyggelig nettbutikk prat. Vi kan hjelpe deg med å finne ut hva som er best for din bedrift, og sette i gang med å lage en fantastisk nettbutikk.

Du kan enten sende oss en mail på hei@webno.no eller fylle ut kontaktskjemaet under, så svarer vi deg innen 24 timer.