Magento Cache

Har du oppdatert et produkt, endret en produktkategori eller endret innstillinger i ditt Magento 2 kontrollpanel som ikke vil vises i nettbutikken ? Se hvordan dette løses enkelt i denne opplæringsvideoen:

Har du gjort endringer i Magento kontrollpanelet ditt som ikke vil vises på frontend / i nettbutikken? Kanskje du har oppdaterte et produkt eller produkt kategorier eller du gjort noen innstillinger. Da er det nok Magento catch systemet som må oppdateres.

Det er en veldig enkel fiks. Da går du på inn i menyen i Magento kontrollpanelet på System -> Cache management. Da står muligens en av cache typene som «ugyldige», og det i så fall den som oppdateres. For eksempel «page cache». Huker du av den, så trykker du send så er den oppdatert.

Hjelper ikke dette så kan du tømme hele catch lageret til Magento. Da klikker du «Tømme magento cache». Da kan nettsiden være litt tregere sånn helt i starten til Magento får hentet inn all catchen igjen så dette bør du helst kun gjøre når «refresh» ikke holder, men da er du garantert at det nyeste innholdet på nettsiden vises.