Magento attributter og attributtsett

I denne opplæringsvideoen vil vi vise deg hvordan du kan opprette og redigere attributter og attributtsett i Magento 2. Du vil lære hvordan du kan bruke Magento-plattformen til å tilpasse produktinformasjonen din og optimalisere produktkatalogen din.

Hvordan opprette og redigere attributter og attributtsett i Magento 2 ? Se hvordan i denne opplæringsvideoen:

Komplett guide til å opprette og redigere attributter og attributtsett i Magento 2

Denne opplæringsvideoen gir en grundig forklaring på hvordan du kan opprette og tilpasse attributter og attributtsett i Magento 2, noe som er avgjørende for å optimalisere din produktkatalog og forbedre kundeopplevelsen.


1. Start med å navigere til attributtdelen

  • For å opprette et nytt attributt i Magento 2, starter du i kontrollpanelet og navigerer til ‘Attributter’ under ‘Produkter’ i venstremenyen.
  • Dette er utgangspunktet for å definere nye attributter som kan brukes til å beskrive produktene dine, som for eksempel farge, størrelse eller materiale.


2. Opprette et nytt attributt

  • Velg ‘Legg til nytt attributt’ for å starte prosessen. Dette lar deg spesifisere viktige detaljer som navn og attributtkode.
  • Et godt eksempel er å opprette et attributt for farge på solbriller. Du kan legge til forskjellige fargealternativer som blå, sort, gull, etc. i en nedtrekksmeny.


3. Definere attributtegenskaper

  • Når du setter opp et attributt, er det viktig å definere egenskapene nøye. Dette inkluderer om attributtet skal være synlig på produktoversikten, om det skal brukes i søk og om det kan brukes til å filtrere produkter i nettbutikken.
  • For eksempel, hvis du ønsker at kunder skal kunne filtrere produkter basert på farge, må du sikre at attributtet er innstilt til å vises i lagdelt navigering.


4. Opprette og administrere attributtsett

  • Et attributtsett i Magento 2 er en samling av flere attributter som kan tilordnes til produkter. Dette hjelper deg med å organisere og strukturere produktinformasjon på en effektiv måte.
  • Naviger til ‘Attributtsett’ for å opprette et nytt sett eller redigere eksisterende sett. Du kan her velge hvilke attributter som skal inkluderes og deres rekkefølge.


5. Tilpasse og optimere produktkatalogen

  • Ved å bruke disse attributtene og attributtsettene kan du gjøre produktkatalogen din mer brukervennlig og søkbar. Dette forbedrer kundeopplevelsen ved å gi tydelig og relevant produktinformasjon.
  • Husk å lagre endringene og oppdatere nettbutikken for å se de nye attributtene og attributtsettene i aksjon.


Å mestre kunsten å opprette og redigere attributter og attributtsett i Magento 2 er avgjørende for å tilby en rik og intuitiv shoppingopplevelse. Ved å følge disse trinnene kan du effektivt tilpasse og forbedre din Magento 2 nettbutikk.