Ny løsning - Digitale visittkort

WebNO lanserer ny tjeneste for digitale visittkort med QR kode. Den nye tjenesten heter Visittkort.app og er laget for å gjøre det enkelt for bedrifter og privatpersoner å lage og administrere sine egne digitale visittkort.

Fordeler med bruk av digitale visittkort

Digitalisering har endret måten vi jobber på mange måter. Flere og flere bedrifter tilbyr nå sine kunder digitale tjenester, og det er ikke lenger behov for å trykke opp store mengder av fysiske materialer. Dette gjelder også for visittkort – i stedet for å trykke opp store mengder av fysiske kort, kan du nå enkelt lage dine egne digitale visittkort via WebNOs nye tjeneste.

Det er mange fordeler ved å bruke digitale visittkort. For det første er det mer miljøvennlig enn å produsere store mengder av fysiske kort. I tillegg er det mye enklere å sende ut, lagre og dele digitale kort, noe som sparer både tid og kostnader. Med digitaliseringen av visittkortene kan du også enkelt legge til eller endre informasjon som telefonnummer eller epostadresse i ettertid.

Opprett ditt eget digitale visittkort

Hvordan lage ditt eget digitale visittkort med QR kode? Det er enkelt å lage ditt eget digitale visittkort med QR kode hos Visittkort.app!
Følg disse stegene:

1. Gå til visittkort.app og registrer deg gratis.
2. Oppgi informasjonen du ønsker å inkludere på ditt visittkort, navn, tittel, virksomhetens navn adresse, telefonnummer og e-postadresse.
3. Legg til logo og profilbilde om du ønsker det.
4. Tilpass designet med dine egen farger.
5. Last ned din QR kode, del den via sosiale medier, inkluder den i epost signatur eller print den ut.

Se hvordan det virker

Vil du se hvordan løsningen virker for en kunde som laster ned ditt visittkort? Scann QR koden for å se Robert Kristoffersen, utvikler av løsningen sitt digitale visittkort.