Nettside Ås Dyreklinikk

Ås Dyreklinikk har lenge vært et kjært sted for dyreeiere i lokalområdet, kjent for sin genuine omsorg og profesjonelle tilnærming til dyrehelse. Med et dedikert team på tre ansatte, har denne sjarmerende smådyrklinikken etablert seg som et varmt og innbydende sted for alle typer kjæledyr, fra de minste hamstere til de største hundene.

Når behovet for en oppgradering av nettsiden kom valgte Ås Dyreklinikk å samarbeide med WebNO. Den tidligere WordPress-nettsiden var utdatert og trengte en oppdatering for å sikre videre stabil og sikker drift. I tillegg ønsket klinikken å modernisere og digitalisere sin logo, samt skape en ny visuell profil som speilet deres identitet og verdier.

WebNO tok utfordringen og arbeidet tett sammen med Ås Dyreklinikk for å skape en brukervennlig, estetisk tiltalende og funksjonell nettside. Det var essensielt at den nye nettsiden ikke bare reflekterte klinikkens profesjonalitet, men også dens personlige og hyggelige atmosfære, og ikke fremsto som en institusjon, men heller som et hyggelig lokalsted for dyrlegebesøk.

Deres nye nettside gir enkel tilgang til informasjon om deres tjenester, fra røntgenundersøkelser og tannbehandlinger til kirurgi og polikliniske tjenester, og den nye logo og fargeprofilen komplementerer nå nettsidens design og understreker Ås Dyreklinikk sin identitet.

Resultatet av samarbeidet med Ås Dyreklinikk kan du selv se her: