Referansekunde nettside Lyngenfjord Begravelsesbyrå

Lyngenfjord Begravelsesbyrå og blomsterbinderi er et velrenommert og erfarent begravelsesbyrå med over 30 års erfaring i bransjen. De tilbyr sine tjenester i hele Nord-Troms og legger stor vekt på å sette de etterlattes behov i sentrum for gjennomføring av verdige gravferder i tråd med familiens økonomi. De er også medlem av Virke Gravferd, begravelsesbyråenes bransjeorganisasjon i Norge.

For å forbedre sin digitale tilstedeværelse og gjøre det enklere for potensielle kunder å finne informasjon om tjenestene de tilbyr, valgte Lyngenfjord Begravelsesbyrå å samarbeide med WebNO for å utvikle en ny og moderne nettside. Målet var å skape en brukervennlig og profesjonell nettside som gir enkel tilgang til informasjon om deres tjenester, samtidig som den formidler omsorg og støtte til de etterlatte.

Samarbeidet mellom Lyngenfjord Begravelsesbyrå og WebNO har resultert i en elegant og funksjonell nettside som gjenspeiler byråets profesjonalitet og omtanke. Den nye nettsiden inneholder nødvendig informasjon om tjenestene de tilbyr, samt kontaktinformasjon for kundene.

Resultatet av samarbeidet kan du selv se her: