Referansekunde Kurer Media

Kurer Media leverer et bredt spekter av tjenester innen mediabransjen og driver blant annet med produksjon av podkast, slagstrening, DJ og event oppdrag og foto. Med 30 år erfaring er Tønnes Steenersen en velkjent figur i mediabransjen. Kurer Media hadde en eksisterende side som ikke reflekterte kvaliteten i tjenestene de leverer, vi fikk oppdraget om å sette opp siden på nytt og tok for oss blant annet følgende punkter:

» Webno har laget ny hjemmeside til mitt selskap Kurer Media. Jeg fikk mange tilbud på denne jobben som var langt billigere enn det Webno hadde, men jeg oppfattet fort at seriøsiteten og profesjonaliteten var størst hos denne leverandøren. Webno har gjort en svært omfattende jobb med å få opp min nettside, og jeg har hatt mange krav og kommet på nye ting underveis. Alt har blitt gjort på en glimrende måte, og jeg er stolt av den nye nettsiden til selskapet mitt. Webno har også laget ny logo for meg, og jeg har inngått serviceavtale, og vil anbefale selskapet for alle andre. «Tønnes Steenersen, Daglig leder