NETTBUTIKK STANDARD

Passer fint for deg som ønsker å starte opp men ikke vil legge en formue i butikken før du ser resultater. Nettbutikken er bygget opp på Magento 2 plattformen som eies av Adobe, og er en av verdens mest brukte netthandelsplattformer. Magento benyttes av alt fra små bedrifter opp til verdensledende selskaper og kan derfor oppgraderes og utvikles over tid.

nettbutikker i verden bygget på Magento​
0 +
Skjermbilde fra Nettbutikk Magento demo

Pris 8000,-

eks. mva.

I tillegg tilbyr vi hosting og vedlikeholdsavtale, kontakt oss for pris.

Prøv vår demo

Vil du teste nettbutikken før du tar kontakt? Vi har satt opp en demo på “nettbutikk standard” som du kan prøve. Butikken er åpen for testing av hele kjøpsprosessen, du kan handle og opprette bruker fritt uten at ordre blir behandlet.

Mer om plattformen

Magento 2 som vi bygger våre nettbutikker på er en open source løsning. En av de største fordelene med dette i forhold til SAAS løsninger som f.eks. Shopify er at du som kunde faktisk eier nettbutikken din! Du står fritt til å administrere og vedlikeholde den selv, eller sette bort vedlikeholdet til utallige Magento spesialister verden over. Vi tilbyr selvfølgelig også hosting og vedlikeholdsavtale til alle våre Magento 2 nettbutikk kunder som ønsker det.

Kort om historien bak Magento:
– Magento ble introdusert som ehandelsplattform så tidlig som 2007 under eierskap av Varien.
– Tre år senere, i 2010 kjøper Ebay opp hele selskapet, og utviklingen av Magento plattformen fortsetter.
– 2015 starter prosjekt Magento 2 opp, en prosess som fortsetter parallelt med Magento 1 plattformen som fortsatt vil være dominerende frem til 2019.
– 2018 kjøpes Magento opp av Adobe som blant annet står bak kjente verdensledende programmer som Photoshop, Acrobat PDF og In Design.

Med solide eiere som Adobe i ryggen og en open source kildekode som kontinuerlig oppdateres og testet av et massivt nettverk av utviklere verden over har du oppskriften på en robust og sikker netthandelsplattform, Magento. Solid og felksibel nok til å drifte alt fra små nettbutikker og opp til verdensledende nettbutikker som f.eks:
Helly Hansen, Asus, Nike, Coca Cola Store, Bauhaus, HP Inc., Canon, Rossignol og Swedol

Magento løsningen har også den store fordelen den kan bygges opp med funksjoner over tid, fra en liten nettbutikk og oppover. Ikke lås deg til en halvgod nettbutikk fra starten, velg en nettbutikk du kan bygge på og vokse med!

La oss kartlegge din bedrifts behov!